måndag 20 september 2010

Nya lampor

Hej på er alla söta bloggsnuttor!

Tänk, nu är det höst och kylan börjar tränga igenom mitt isterskinn...BRRRR! Men nedan har jag försökt bevara sommaren i matsalsdelen. och här skiner solen ute och visste man inte att hösten kommit...ja, då skulle man lika gärna kunna tro att det var sommar.

Nu ska jag utöka min verksamhet lite. Jag har fått en dubbel så stor lokal. Nu är ju min nuvarande lokal bara 20 kvm, och dubbelt så stor är ju kanske inte så stor ändå. Men i den nya har jag en verkstadsdel och en butiksdel. Jag har ett trinettkök samt butiksdisk. Sen kommer jag börja beställa in mindre presentsaker till butiken. Jag kommer fortfarande koncentrera mig mest på möbelmålningen dock.






Hmmmm...känns det inte lite för nuttigt säg?














Konsollerna i fönstret är faktiskt två hyllkonsoller.
Det funkar det med.







Den här och den under fick jag av de som bodde här innan oss. Vet någon vad den använts till? Den är gjord i plåt.







Och denna likaså. De var helt rostiga innan jag målade dem





NYA LAMPOR


Dessa fina taklampor bytte jag mot att jag målade ett väggskåp till en tjej. De kommer från House Doctor och är i fattigmanssilver...som jag älskar.









Är det fler än jag som får en massa inspiration på hösten? Ibland undrar jag vad jag ska göra av all min överskottsenergi. Men jag får vara glad så länge jag har energi överhuvudtaget. En vacker dag kanske man blir sjuk och tappar all sin kraft, så det är lika bra att njuta så länge man kan. Hm, nu lät jag som en gammal skröplig dam...hahahahaha.

Hoppas ni har det bra i allafall och får en massa inspiration av varandra. Jag får det av er i allafall.

Kram på er raringar



Inka