torsdag 21 augusti 2008

Norgebesök

Äntligen kom mamma och hennes man till slut. De hade kört lite vilse men allt löste sig, som det oftast gör. Mamma pysslar om mig och alla andra. Hon hade med sig mitt älsklingschips från Norge. Potatischips med paprikasmak från Maarud. Mums å bli fetare bara. Det tar jag bort imorgon eller på måndag, hihi. Dante har fyllt år så de hade med sig en massa presenter från mina syskon och från mamma å Kåre. Han blev så glad.

Jag har som ni kanske sett målat och pysslat. Det gör man ju nästan jämt. Jag är så överlycklig över alla snygga inredningsbloggar. Mycket inspiration kommer från alla er med era vackra hem. Kom hem till mig allihop och ge er touch. Jag bjussar på god mat, hihihihihi.

Jag lääääängtar till lördag för då ska mamma och jag på vår loppis. Jag ska inhandla ett jättefint symaskinsbord (Singer) som kostar 190 kr. JIIIPPPPPI!

2 kommentarer:

Lockas lilla längtan sa...

Hej du härliga bloggerska!

Vilken tur att jag hittade till dig, du har ju SÅ mycket fint på din blog. Ganska ny oxå, som jag ser jag. Välkommen i efterskott får jag väl önska då!

Kram Veronica

Romantiska Hem sa...

Åh hejsan! Så mkt vackert det fanns här! Skoj att du lämnade en kommentar hos mig så att jag kunde hita till dig! Klart du verkar vara aktuell för en utnämning, men jag har några på g, tittar in lite mer till dig och säger till när det blir aktuellt. Stor kram till dig! /Petra E www.metrobloggen.se/romantiskahem