måndag 8 september 2008

VAD VORE LIVET UTAN LOPPISAR?

Här nedan visar jag lördagens loppisfynd. Snart har jag väl så mycket grejer att jag riskerar att ses som "samlare". Nejdå, kommer något in åker något annat ut, åtminstone till förrådet. På loppisen i lördags var det underbart. Jag och min kompis Barbro sprang runt där innne som yra höns. Hon köpte 4 vackra, antika köksstolar. Jag hade velat haft dem men jag har ingen plats. Hon betalade 180 kronor för dem. De var Gustavianska och inte en enda skruv fanns i dem heller, riktigt vackra var de.
Jag har målat och pysslat hela helgen i stort sett. Det är ju så kul. Varför har man ett sådant behov att pyssla?

Hm...?

Kanske för att man ser att det blir sådan oerhörd skillnad efter mot vad det såg ut innan. Det är ju så tacksamt. Ha det gött alla likasinnade.


!

5 kommentarer:

Lockas lilla längtan sa...

Kort och konkret svar på din rubrik. Det vore inget liv!

Kram Veronica

Tidsmästarinnan sa...

Halloj!
tack snälla du för att du tipsade om Pias krönika i Allt i Hemmet, jag hade inte läst den så jag blev jätteglad när du skrev!! Vad rart att du tänkte på mig!

Kram på dig (och grattis till loppisfynden!)
Susanne

Himlarum sa...

Hej Inka!
Tack för de go´a orden! Din blogg är också så fin! Och kreativ till tusen är du!!!
Självklart är du välkommen till mig MEN det vore ännu roligare om jag hann fixa till lite efter att jag rivit väggen (för att få ett butiksrum till). Allt är en enda röra just nu i butiken... men kom när du vill, bara du är beredd på kaoset!

Idag har jag varit på möte i Sthlm för de där stora projektet att ta fram en helt ny kollektion kaxiga kontorsmöbler! Får se om jag lyckas smyga in lite shabby chic-möbler också!
Jättekul och spännade är det! Undrar bara hur man ska hinna med sitt eget också?...
Nåväl, det finns ju nätter också att ta till, eller hur!?

Så många loppisfynd du gjort! och snabbt som tusan blir de målade!

Kramar
Ann-Helen

Ängladoft & Dockor sa...

visst är det kuul med loppisar, tur att de finns flera loppisar åå jag e väl oxå en samlare av allt möjligt.trevlig blogg du har.

Millas hem sa...

Håller med dig...om rubriken alltså! Loppisar är sååå kul!!!
Kram Camilla