onsdag 1 oktober 2008

Glädjeämnen

Titta vad min älskade son Kevin kom hem med till sin mamma. Jag blev såååå glad. Han sa att han ville ge mig den för att, som han sa; - Du behöver lite uppskattning mamma. Fatta?! Gud vad han e´go´. Han som inte ens vill gå på sta´n med mig, eller ingenstans egentligen.

Om jag nu råkar få följa med honom överhuvud taget, får jag inte se ut hur som helst och dessutom vara tyst som en riktig "Svenne-morsa" säger han. Vad är en Svennemorsa??? Jag har inga söner vid namn Sven, eh! Jag får inte sitta bredvid honom på bussen utan minst fem säten bakom och när han anser att vi ska gå av, messar han mig strax innan så jag hinner resa mig. Därefter, måste jag gå minst hundra meter bakom honom.
Jag var även tvungen att köpa nya gympa-dojjor för de förra var för fula...vaddå, det är ju Puma-dojjor, sa jag, riktiga märkesskor. -Ja, men det är ju fotbollsskor mamma! -Mina gamla dessutom. De ser ju ut som tvålkoppar! - på dig! Han är Big Fan of Varumärken, typ. Nåja, alltså uppskattar han ju "lilla" mig i allafall.

Och han får skämmas, det gör man i den åldern, han är ju sjutton (big & cool).

TACK! Kevin för den fina Azalean, Jag älskar dig.Bestämde mig för att fixa mina sängbord. Glömde att fota innan men då var de silvriga...hur tänkte jag då? Jag hade klätt in dem med bladsilver. Men nu villa jag normalisera dem enligt mitt motto för tiden. Och alla kan ju gissa vilken färg det mottot går i. Tog bort de läbbiga knopparna, målade vitt och patinerade. Sedan ville jag även numrera lådorna...
Och så här blev det - inte så tokigt. I morr´n ska jag ner på sta´n och kolla på passande beslag till.
Kolla! Hittade lite fula frukter i nå´t konstmaterial i mitt förråd som jag målade vita. Man kan ju göra om allt egentligen...i allafall det som är fult. Lade dem i mitt vitmålade tråg.Råkade springa in på loppisen i går, runt tio minuter före stängningsdags. Och hittade denna. Den kanske jag kan göra något med. Gissa om jag håller på att måla den vit eller brun. Ja, det är inte alltid så lätt att veta, hahahaha.
Och så här snyggt blev det. Jag blev verkligen nöjd.

8 kommentarer:

Jema Rose sa...

SÅ snygga förvandlingar alltså..!

: )

KRAM, Jenny

<3

Nygammalt sa...

Hallå där!
Så mycket fint du har gjort! vad duktig du är!

Och vad snällt av din son att köpa så fin blomma till dig. De är ju inte så kaxiga egentligen, de måste ju bara se ut som det *ha ha*

Vet inte om jag har hunnit svara dig ang. ljushuset. Den kommer från Himlen runt hörnet, gå in på deras hemsida:
www.himlenrunthornet.se, där finner du telefonnr. Har de kvar dem så kan de skicka ner det till dig.

Tack för fina ord hos mig.
Kram.

Vitt och blandat sa...

Oj, oj... man blir alldelens matt... Åååå så fint du gjort!!! Korgen blev ju helt underbar!!! Å så mycket inspiration jag fick, vill ge mig ut å leta å fixa å skriva jag oxå =) Varm kram/Anneli

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Haha Kevin är för rolig! Snällt att ge dig blommor iaf :) Sängborden blev ju superfina!!! Jag är sjuk så det blir ingen loppis imorrn, mer grejer över till dig hehe...!

LillaFlisan sa...

Jag har något till dig!


flisan

VITT, ZINK OCH SILVER sa...

Tack så väldigt mycket för kommentaren :)
Gud vad fint dina ommålningar blev!

Ljushusen är för tillfället slut men det kommer in igen i månadsskiften okt/nov om jag inte minns helt fel. Jag är sjukskriven just nu och några dagar framåt så det bästa är om du mailar in en beställning på vår butiksmail (annars är det så lätt att ordern kommer bort i vårt virrvarr).
Mailadressen är: info@himlenrunthornet.se

Ha en trevlig helg
Kram Therese

Floras Kulle sa...

Hej!
Hittade hit via Lilla Flisan.
Vad fint du gjort! Att måla frukterna vita var ett superbra tips, jag hade precis dumpat ett antal i "röda-kors-kassen", men fiskade raskt upp dem igen efter att jag läst inlägget...
Sängborden blev också SÅ snygga, och vad skönt när man är pömsig på morgonen: "zzz... strumpor i nummer tre... zzz..."
KRAM och trevlig helg!
//Annette