fredag 24 oktober 2008

Josef FrankOch så hittade jag en lampa jag länge letat efter. Kostade 100 riksdaler, sedan såg jag att det stod Svenskt Tenn på. Kollade upp den och det visade sig att en sådan lampa i nyproduktion kostar idag 4550:- på Svenskt Tenn ...utan lampskärm dessutom. Där hade jag tur. Och för ytterligare urviktig information visade det sig vara en lampa designad av självaste Josef Frank. Inte illa...inte illa alls....så imorgon blir det ingen lördagsloppis för min del. Jag råkade också handla en stor garderob i torsdags på en stor möbelloppisrea. Den kostade visserligen bara 250:-. Ett gammalt fint litet symaskinsskåp för 40:- fick också följa med hem. Men nu känns plånboken tom och själv är jag så mätt och nöjd för tillfället. Därför blir det ingen loppis för min del imorgon. Nej nu får jag se till att måla det jag har. Gäsp!!!

3 kommentarer:

LillaFlisan sa...

Men, shit, Mitzy!! Här sitter jag alldeles mållös med hakan i golvet!!!!!
VILKET FYND!!!!!
Det är ju helt OTROLIGT!!! EN Josef Franklampa, som ju är sjukt häftig!!
Ja, vad säger man (grön av avund) GRATTIS!

Nu kom jag ju alldeles av mig, skulle egentligen bara titta in och säga: TACK!
Du är ju bara för go, du Mitzyvännen.
Jag blir så glad av dig!

Tyvärr måste jag spräcka illusionen om mitt hem.. mestadels är det RIKTIGT stökigt, huset är ganska litet och slitet(men älskat). Sovrummet är dessutom inte klart ännu, ser mest ut som en lagerlokal(fast det tar jag ju inte bilder på :-))

Kram på dig!!


Flisan

LillaFlisan sa...

HaHaHa! INKAVÄNNEN!
Klart du inte är Mitzy!
Jag skrev en kommentar till MITZY precis innan jag kom till dig och ja, jag tror lampan fick mig ur balans helt enkelt!! :-)
(tyvärr,är detta en ovana jag har, är ju lärare och jag kallar ofta ungarna för andra namn ,vilket INTE är så kul för dem,och opedagogiskt av mig och jag VET ju naturligtvis vad de heter men... Ja..jag skäms!

Kram på dig! INKAVÄNNEN!

Flisan

Vero sa...

Härligt att fynda på loppis.

Jag ska försöka ge mig ut på loppis idag.

Hittade hit när jag surfade runt lite. Önskar dig en trevlig dag!