söndag 26 december 2010

God Jul mina vänner

Ja, då var det jul igen. Många fina klappar fick jag. En vit pälspläd, tre vita handdukar, underställ och parfym av mamma. En toalettskylt i shabby chicstil av min älskade son, parfym av min pappa och boken "Romantiska hem & Inspiration i vitt" av min älskade man. Tack så mycket allihop. Firade gjorde vi med svärföräldrarna och det var så trevligt. Jag är inte direkt någon glad julfirare, då jag tycker att julen är lite kommersiell och stressig. Men det var gott med mat och allt annat som automatiskt åker ner i magen tills man tror man kommer spricka vilken sekund som helst...och ändå slinker det ner en chokladbit till, haha. 
Boken jag fick av min älskade Markus började jag bläddra i så fort gästerna åkt hem. Jag hann inte mer än några sidor så började inspirationen rycka i mig. Genast började jag måla en spegel på självaste julafton. Och idag har jag målat väggar, hihihihi.

Hur är det med er då kära vänner. Hade ni en trevlig julafton då? Hoppas det!

Lite bilder...








Tiden går och klockan slår. Eller klockorna...  










 Här har jag lagt halvpanel i köket. Kan jag ha tapet ovanför eller ska jag nöja mig med vitmålat? Jag har sett ett par bloggare som har tapet i köket ovanför panelen.....Confused!




 Lyckades hitta en skolplansch på den lokala loppisen. Kostade bara 35 kronor. Vilket fynd va´?





Den är från 30-talet





Och mitt skafferi står kvar...






Idag målade jag resterande väggar i datorrummet. Äntligen säger jag bara. Blev väldigt nöjd.











Det var allt för denna gång mina vänner. Vill passa på att önska er ett riktigt GOTT NYTT ÅR med en stor och varm KRAAAAAAAM.




Inka

20 kommentarer:

Ofelias Hus sa...

Vilken fin jul du har haft!
Kul att boken din man köpte av mig hann fram...med alla snöstormar så var jag orolig att den skulle komma fram för sent....

Måla på självaste julafton...det har jag aldrig gjort, hehe
men när inspirationen flödar då spelar det ingen roll vilken dag det är!

Kram och god fortsättning!
/Anette

Så Vitt Jag Vet sa...

Tassar in hos dej! Va roligt att få nya bekantskaper!
Namnet på din blogg är ju fint ;)........
Oj jag ser att de har en affär och målar möbler ,va kul!
Ja vi har nog ätit gott hos föräldrar och svärmor, men vi har oxå spikat panel i vår bastu....
Så svärmor sade att det är tur att det inte syns att vi jobbar under jul helgen....
Men gott nytt år till dej!
Kraam
Sanne

Med en doft av lavendel sa...

hej
ser att du haft en skön jul, annorlunda att måla på julafton men faller lusten på ska man ta tillfället, vilken snygg plansch du hittat jag har en likadan i hallen men den blev inte lika billig på tradera. önskar dej en god fortsättning.
kram Annika

Ett Vitare Hem sa...

Jadu deras böcker är underbara även här har de åkt fram flera gånger under julhelgen och en massa inspiration har flödat, så igår hade jag helt plötsligt börjat plocka bort lite julsaker till övriga familjens förtret men bara lite ;o)
Ha en fin dag!
Kram/Lena

houseofchandeliers and vintage sa...

Hej Inka.
Men tack så jättemycket för din otroligt gulliga kommentar hos mig. Det uppskattas jättemycket.
Jo minsann, jag hör tyvärr till de som äter alldeles för mycket under julen, sen ångrar man sig.
Vad mycket fint du visar i bloggen jag har nog inte varit här på ett tag.
Fin trälåda med ljus, och planschen är så söt.
Vilken jättefin järnsäng, en sån vill jag ha.
Vackert skafferi och en jättefin lykta. Skrivbordet som du köpte av din vän Barbro, är verkligen läckert. Snygg målning.
Hur kan man vilja slänga såna såna spetsar, jag fick rädslarysningar av det. Vilket fynd!!
Önskar dig en god fortsättning.
Kram Zara

Inspiration i vitt sa...

hej goa Inka, så kul att du fick vår första bok och att det inspirerade dig till olika saker hihi. Ibland behöver man ha lite puff där bak hihi. Så fin bilder hos dig. Kramar i massor/Ingela.

hagagården sa...

Hej
Men så mycke fina julklappar du har fått,och du du har så fint hemma,mycke fina bilder visar du.
kram o ha en fin dag.
ninni

Unknown sa...

Tack för din kommentar hos mig den värmde! Vad skoj att du fick boken och att du gillade den! Jag hoppas verkligen att du kommer att få mycket inspiration i från den! KRAM och Gott Nytt År på dig också!!

Jessica sa...

hejsan kul att ni har haft en bra jul och jag får önska god fortsättning till dig och dina. Jag skulle också vilja ha den där boken tror jag måste åka och köpa mig en sån där bok i försenad julklapp:-) Ha det så bra Kram Jessica

Vita små hjärtan sa...

Gott Nytt År Vännen.
Kram Agnetha

Nygammalt sa...

Åh så många vackra bilder du visar och vilka julklappar! Låter som en riktig bra jul! Och visst är det konstigt att det ALLIT går ner en chokladbit till fast man är proppmätt?! ;)

Önskar dig ett GOTT NYTT ÅR!
Kramar.

ängeln i vitt sa...

Halloj !

Vill önska dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR och tacka för all inspiration du ger.

Dörrmattorna är köpta på Mejk i Lindesberg för 299 kr styck.

Varm kram från mig till dig.

Hanna sa...

Gott Nytt År!
Kram
Hanna

Anneli sa...

***Gott Nytt År***
Kramar

mysiga heestrand sa...

God fortsättning på det det nya Året. Vilken energi du tycks ha.
Jag vet inte hur många som anmält sig till inredningsresan, det vet kanske Ingela eller Petra. Hade varit roligt om du kom med. Camilla och jag ser jättemycket fram emot den.
Kram och ha en fin dag
Marita i Heestrand

Anonym sa...

Hejsan igen Inka, det var ett tag sen, brukar titta in till dej emellanåt. Det där med mitt namn på hemsidan har jag fått byta, fick absolut inte behålla namnet Shabby chic. Annars hade det blivit stämning, suck blir så ledsen, varför hittade dom just mig!!! Nu har jag bytat naman till Boheme chic & Lantligt.se istället,
Jag önskar dej en god fortsättning på det nya året, själv är jag på väg hem från Malaga och sitter en bit utanför Madrid och bloggar och läser nyheter,
Kram Sanne

Kristin sa...

Härligt med en bra jul! Själv firade jag jul på jobbet... men som sagt, är ju inte heller någon julfanatiker så det gjorde mig inget :)
Svårt det där med väggen i köket... Vitt är ju alltid vackert och för att inte tala om enkelt att anpassa övrig inredning till. Men visst, det kan ju vara himla charmigt med någon fin tapet över panelen oxå... förstår att du är confused!!!

God fortsättning på det nya året;
//Kristin

Anneli sa...

Hejsan!
Lilla Bodil är så söt och väldigt social, än så länge har inte Sune varit så närgången, men han kan ju vara lite lurig som katter är...hmmm
Den där älgbraständaren fungerar som så att man lägger den bland veden så är det en veke på som man tänder, det luktar väldigt mycket tjära om dem, iaf i början, nu är det ganska länge sen jag köpte dem, i dalarna tror jag att det var, vill ha dem som prydnad istället, men jag har för mig att jag köpte tre stycken så jag har nog provat en.
Ha det bra
Kram

Blogger sa...

Do you want to get 30 bitcoin-related referrals per month, for free?

Here is How To:

1. Claim 1,000 minimum (10,000 max.) free satoshi per 24 hours from the MellowAds Faucet.

2. Start a daily network-wide campaign (define your budget to all your collected satoshi) advertising a bitcoin referral link.

3. Upon the campaign's completion, re-claim and re-start.

Blogger sa...

If you are looking to BUY bitcoins online, Paxful is the #1 source for bitcoins as it allows buying bitcoins by 100's of payment methods, such as MoneyGram, Western Union, PayPal, Visa, MasterCard, American Express and they even allow exchanging your gift cards for bitcoins.