söndag 1 januari 2012

2011 - Året som gick

Hej allesamman! Hoppas ni har haft en underbar nyårsafton med nära och kära.

År 2011 var för mig både ett bra och ett dåligt år. Några månader gjorde jag inga nya inlägg i min blogg. Inget jag känner att jag behöver prata om nu men gick igenom en personlig kris. Jag blev paff för jag har aldrig varit med om någon kris förut.

Men men, året hade även många fina stunder. Här kommer en liten bildkavalkad av året som kom och gick.
Januari - Hade ingen aning om hur det skulle se ut i matdelen. Experimenterade lite. Januari - Hallen. Köpte en soffa på loppis. Hade inte bott så länge i nya huset heller. 
 Februari - Sydde några nya kuddar till den gamla träsoffan jag köpte av ett gammalt par.
 Februari - En mysig fredagsfika med ett underbart magasin att bläddra i.

 April - Älskar spegeldelen på denna byrå. Den hör inte ihop med den men passar där. April - köpte denna byrå för att renovera. Före
 Och så här vacker ser den ut Efter omvandlingen. Vad tycks?
 September - Stort glapp sedan inlägget före som sagt. Här satte vi äntligen upp torkställningen som jag snickrade ihop året innan. Blev så nöjd med utförandet.
 November - Ett vanligt furuskåp i hörnmodell som jag gjorde om i gammal look.
 November - Den vackra kökssoffan fick jag av min bästis Barbro. Hon skulle flytta och den fick inte plats i hennes nya hem. Tråkigt för henne...härligt för mig. Jag tar väl hand om den. Jag lovar!
 December - Och granen står så grön och grann i stugan. Julafton kom med glädje och gåvor.Och mat och annat gott fick man så det både räckte och blev över.Magen har inte sjunkit ihop än, hahahaha.
Och så kom nyårsafton. Hattarna var på, tre-rätters bjöd jag på och vid tolvslaget  tittade vi storögt på alla vackra fyrverkerier som skjöts upp. Himlen var klar, kramar och ett par blota pussar gavs och togs, tände  några tomtebloss och tog farväl av 2011.

Kram på er alla och jag önskar er ett härligt nytt år. Må glädje och hälsa vara med er alla mina goa bloggvänner.Kram Inka

2 kommentarer:

Med en doft av lavendel sa...

Hej
Hoppas att 2012 blir ett bättre år för dej, god fortsättning på dej.
kram Annika

Blåbär och Mjölk sa...

Tittar in för att önska dig en god fortsättning på det nya året!!!
Så roligt det är att tänka tillbaka på året som gott och se allt man har gjort. :)
Massor av kramar/ Åsa.