tisdag 12 augusti 2008

Lite bilder på vårt hem

Här bjuder jag på lite bilder från vårt kök och sovrum. Resten av hemmet kommer snart. Det finns verkligen inget roligare (nästan) än att inreda. Att få gå till vår loppis som har öppet på lördagar och tisdagar och bara shoppa, är guld värt. Oftast ser jag direkt vad jag vill ha. Är det fel färg på vad jag nu vill ha målar jag bara med vitt (what else). Markus brukar fråga vilken färg det ska bli och då brukar jag alltid säga någon annan färg, typ: orange, lila, svart eller nå´t. Han vet ju att jag i stort sett bara gillar vitt, så varför ens fråga? Tror han bara vill retas.

Jag måste alltid ha minst en burk vit målarfärg hemma. Alltid hittar jag något att måla, om inte annat är det bara att gå ut i förrådet och hitta någon liten prytsel eller så att kladda på.

Idag har jag mest suttit framför datorn och rensat en massa mappar. Vi hann inte sätta upp dekorationerna på Thai-vagnen idag för Markus sov till klockan två. Han hade suttit uppe och jobbat till 3-tiden i natt. Och man bör helst vara två. Attans!

Sitter här och funderar på vad jag ska laga för mat. Samma problem som alltid med andra ord. Men något ska jag väl hitta på. Stroganoff kanske? Ja ja, vi får välan se.

Vi hörs

!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan Inka,
så roligt att du har börjat med blogg också,du har jättefint hemma. Visst är det underbart med vitt? vilket jag också ser att du älskar, jag ska länka till din sida.
Soliga hälsningar
Sanne

ängeln i vitt sa...

Tack snälla du för titten. Blev så full i skratt när du skrev att du vill lägga dig på golvet och bara skrika rätt ut...ja men du, hur många gånger tror du inte det har hänt mig :-) :-) Jag tycker att alla har så fint hemma hos sig. Det är nog så att vi lider av hemmablindhet ( heter det så? ) För visst kan även jag tycka att jag har det skapligt fint...men aldrig någonsin lika fint som alla andra bloggare. Ja, jag är inte ens i närheten tycker jag.

Jag tycker du ska snickra dig en torkställning du oxå :-)

Dina karmstolar är så himla fina...vill ha helst nu på en gång.

Nu ska jag kika lite mer hos dig, vill inte missa nåt.

Sist men inte minst så vill jag önska dig välkommen till bloggens värld.

Ha det gott
Kram Carina

a home far away sa...

Besöker dig för första gången , och vill nog bara säga att du har en fin blogg. Jag tcyker mycket om fotot på hyllorna i nåt inlägg tillbaks, just o hemtrevligt!

Ha en fin helg

//Gunilla i Singapore

Anonym sa...

Hej!
Tack för komentaren hos mig! Jag tycker ditt hem ser jättefint ut!!
Det är nog sällan jag också är nöjd med mitt hem, men jag antar att man blir hemmablind.
Vi har ganska högt till taket, men exakta mått vet jag inte riktigt, och det varierar, för det är ju snett o vint överallt, hihi!
Naturligtvis får du "knycka" ideer, roligt om man kan inspirera!
Ha de bra!