söndag 12 oktober 2008

En av de yngsta bloggarna - Lojsans

GRATTIS söta Hanna-Louise (Lojsan) till din blogg, Min skojiga blogg. Lojsan är bara 9 år och är redan med i svängarna. Hon skulle nog bli väldigt glad om NI därute går in på hennes blogg och önskar henne välkommen till Vår Underbara Värld. Kram och Välkommen till dig Gumman.

Och så här ser hon ut....skönheten

4 kommentarer:

Barbamamatill4 sa...

hi hii... Vi får se hur det går. Hon ska få lära sig själv, med lite coaching från modern. Inte för att jag e nåt proffs... Det kommer väl mest handla om att hon vill ha en hamster eller en hund ;)

LillaFlisan sa...

Men HERREGUD vilka fynd!!!
Överkasten är helt UNDERBART och månbordet VILkEN bra ide´.Jag vill ju ha ett litet bord i sovrummet som skrivbord, kan tänka mig ett månbord också men ett sånt bord du fick tag på har jag ett EXAKT likadant i källaren som står och skräpar. Mannen tjatar flera gånger i månaden om att han vill "kasta" det... Tänk att han inte har lärt sig efter 15 års äktenskap.. HÄR kastas INGENTING!!!! ;-) Allt kommer till användning förr eller senare... Och nu har du inspirerat mig totalt!!!
(Dom där provdockorna kostar ju multum dessutom..)
Ang. din humor...
Den är ju Bäst!!! Om du bara visste hur på pricken rätt du var!!! min man är så äcklad av alla saker jag släpar hem. Han frågar ofta om det kan finnas löss i grejorna :-) Eftersom jag arbetar med barn så kommer jag ju dessutom ofta hem och deklarerar att : NU går det LÖSS igen eller som senast: Det går skabb på fritids! Min man tänkte nästan inte släppa in mig!!
Jag tycker också att det är skitäckligt men efter 15 år har jag ännu inte blivit smittad och blir man det så är det ju inte dödligt även om det är riktigt SNUSKIGT..Blä..(liite rädd är jag dock, nu börjar det klia igen.. jag kan f**n inte tänka påt utan att jag jag kliar ihjäl mig...)
Nu blir det långt igen...

Kram Flisan

P.s. Jag ser verkligen fram emot boken!!! Än en gång.. Tusen tack!

Lojsan sa...

HAHA tack!


Hej!

det här är kul men jag har bara
lärt mig (2) saker men jag lär mig snart. Trot jag!

LillaFlisan sa...

TACK SNÄLLA SÖTA INKA!!!!!
Wc- boken är HELT underbar!!!
TACK, jag blev SÅÅÅÅÅÅ glad!!!


Kramar Flisan