söndag 12 oktober 2008

Nä, så mycket tur får man inte ha...eller?

Idag skulle min väninna och jag åka till Trosa, för att hämta ett skåp som jag hade fått av en på Blocket. Sagt och gjort. Dagen var väldigt solig och vacker, perfekt för en mysig biltur. Vi tog med oss kaffetermosen och kakor som vi bestämt att vi skulle njuta av i Trosa. Vi hämtade skåpet och åkte sedan och parkerade vid båthamnen där vi avnjöt vårt medhavda kaffet. På vägen hem hittade vi en loppis som bestod av fem (tror jag) olika bodar med massor av grejer. Det var inte så jättebilligt där men jag hittade i allafall ett par (väldigt slitna) barnskor för 40:-. I en av bodarna stod det att man kunde fylla en plastkasse med så mycket man fick ner för bara 20:- och då hittade jag bland annat ett uppläggningsfat och de andra tallrikarna som ni kan se på bilderna nedan. Sedan hittade jag även lite dukar och örngott som just nu ligger i handfatet för rengöring.

***********************************************************************************

Detta överkast hittade jag på en annan loppis. Det är ju kviltat, ett sådant jag önskat mig hur länge som helst. Det är verkligen vackert och ni kommer att få se helheten när jag gjort klart sovrumsväggen.Titta vilket vackert broderi.
Och här är de fina tallrikarnaVerkligen Shabby...***********************************************************************************


Och vad hände i lördags...Jo, nu är det så här att jag råkat hitta en annan loppis som har en yta på kanske 250 kvadrat. En loppis fylld med godsaker. Jag var där i torsdags och kollade. Egentligen var det stängt men ägaren höll på att lasta in saker och sa att jag fick gå in och kolla och även reservera saker om jag hittade något. Jag har länge letat efter ett månbord...men känner att jag inte riktigt hade råd. Vad gör man då? Jo, då får man använda sin fantasi och taga vad man finna. Jag såg bordet och tänkte att jag kunde göra om det till "månbord". Pris 400:-. Jag reserverade detta. Sedan såg jag en provdocka som jag också letar efter. Blev så sugen att måla en sådan sen jag sett Ann-Helens (som har bloggen Himlarum) ursnygga provdockor hon målat. Provdockan skulle de ha 225:- för och det är ju grymt billigt med tanke på vad de kostar annars. Jag återvände på lördagen, tog med mig ett fint litet kaffebord som stod i mitt förråd. Bytte kaffebordet mot "månbordet" och provdockan och lade 300:- emellan.

Så detta, mina vänner kallas Karma. Eller affirmation. Nä, så mycket tur får man inte ha. Jag ville ha; 1) slitna Barnskor 2) kviltat överkast 3) Månbord 4) Provdocka

OCH ALLT DETTA HITTADE JAG PÅ EN OCH SAMMA HELG, LUCKY ME!!!


Bordet före
Målat
Och shabbat
Provdockan, som jag kommer att dekorera - Och provdockans ställning

7 kommentarer:

Jema Rose sa...

Grattis, OTROLIGT fina saker du hittade!!!

: )

KRAM, Jenny

<3

Jema Rose sa...

Jag fixade till bilderna på picnik.com
snabbt & enkelt!

: )

Ha en fin vecka!

Kram, Jenny

<3

Tidsmästarinnan sa...

joo, så mycket tur får man VISST ha - grattis till alla fynden!
Kram!

Tidsmästarinnan sa...

Halloj igen!
Jo, om olivträdsmålningen, jag tänkte försöka på frihand med akvarellpenna och kanske oljekritor på vanligt papper bara...
jag gjorde ett försök i april, det gick väl OK ända tills jag skulle texta något snyggt runt om kring, då blev det supersnett och jag ilsken :-)
Kram!

Glitter och Marsipan sa...

Hej,vad roligt att hitta in till dej.
Vilka megafynd du har gjort.
Månbordet blev ju så fint,och vilka tallrikar.
vad roligt det känns när man hittar saker man letat efter länge.
kram Anette

Hjärtats saga sa...

Hej!
Tack för din kommentar hos mig. Vilka jättefina fynd du gjort och vad snyggt du fixat till dom. Provdockan var jätteläcker. Visst är det roligt att fynda och hitta originella saker på loppisar!
Ha det så bra och många hälsningar från Kerstin

Blogger sa...

BlueHost is definitely one of the best web-hosting provider with plans for all of your hosting needs.