onsdag 24 september 2008

Jä......a internet

Som ni märkt har jag inte bloggat nå´t för helt plötsligt pajar internet på min älskade Mac. Hm...detta hände när jag googlade. Alla bilderna på Google bara försvann. Bara så där, POFF! Jaha! Slutligen, efter många telefonsamtal och mycket sökande av Markus (själv kan jag inte ens stava till tekknnick...teknik), undrade han om jag möjligtvis har gjort någon uppdatering av något program. Hade jag möjligtvis fått någon uppdateringsförfrågan månne? Jorå, det var visst något jag tackade ja till kom jag plötsligt ihåg.
-Jaha, sa Markus...vad hette programmet du uppdaterade.
-Inte vet jag, en massa bokstäver var det för mig bara, typ sdjhffsjsdfaj???
-Men varför uppdaterade du något du inte vet vad det var???
-Ja, men man får ju så många förfrågningar om en massa uppdateringar jämt och eftersom jag tackar NEJ varenda gång som en negativ livrädd bitterkärring tänkte jag bara vara snäll och säga JA for a change.
-Jaha, asså...snäll mot...hm vem då?

Så summa summarum, internet försvann eftersom jag tydligen uppdaterat något som vi inte hade innan, så brast något inuti min älskade Mac. Pust! Så nu, kära vänner...kör jag trådlöst internet.
JAG VILL ATT ALLT SKA BLI SOM FÖRR, BUHÄ BUHÄ!
Markus ska fixa det i allafall, på något sätt, när han har tid.

Annars pysslar jag, när jag inte jobbar förstås. Jag sågar, syr och målar - precis som vanligt. Kommer att lägga ut lite bilder när jag gjort klart lite mer.

Kram på er alla!

1 kommentar:

Jgabriellah sa...

Hej du. Vi undrade just var du tagit vägen, Carro och jag!!!!
Välkommen tebax...
Kram!