fredag 3 oktober 2008


Ibland blir man hemmablind. Och det är jag när det gäller vår vägg bakom sängen, i sovrummet (sängar brukar ju i och för sig stå i sovrum, hm). Men jag har tappat bort mig själv och vet inte vad jag ska ha där. Hur ser det ut hos DIG? Den som ger mig mest inspiration som sedan leder till att väggen blir klar vinner. Väggen är så tunn så man kan inte ha för tunga saker där. Hyllor går bra bara det inte ligger tjocka tegelstensböcker eller jättetunga stenstoder på. Länka gärna en bild på era förslag, eller hur det ser ut bakom era sängar.

Vinsten är WC-boken som är en gästbok för WC där era gäster kan klottra, rita eller bara kolla vad andra skrivit. Boken har även ett hänge och penna. Boken är designad av...mig. Jag presenterar vinnaren/vinnarna fredagen den 10 oktober. Det kan bli fler än 1 vinnare om jag tar inspiration från flera.
Så här udda ser det ut nu. Hoppas jag får en massa inspiration från er så att jag kan få fint där någongång. Bilden var så dålig kvalitet att jag var tvungen och mixtra med den. Blev nästan sämre. Men utgå från denna.Och här är WC-Boken


VAR INTE RÄDDA. NI KAN GÄRNA VISA UPP NÅGON FIN SOVRUMSBILD NI SETT NÅGON ANNANSTANS, SOM INSPIRERAR ER. IBLAND BEHÖVER MAN ANDRAS IDÉER EFTERSOM MAN KANSKE HAFT SÅ MYCKET OLIKA SAKER OCH TEMAN PÅ EN VÄGG SÅ HUR MAN ÄN GÖR BLIR DET FEL......HELP!

7 kommentarer:

Frida sa...

Hej!
Trevligt att du tittade in til lmig. Tack för besöket! Klart jag vill vara med om att tävla om den söta dassboken. Hemmablind är lätt att bli. Det blir jag ofta eftersom jag är hemma så mycket.
Hoppas du får en bra dag och grattis til utmärkelsen!
Kram Frida

Jgabriellah sa...

Hello my friend... Jo det blir ngt litet här hemma varje dag. Till hissgardinerna har det blivit stolsdynor till de små barnstolarna oxå, i samma röda tyg!
Stöveln har jag sytt själv men den är inge fin. För perfekt på nåt vis... Stram liksom. Jag håller på med en annan som jag tror blir bättre... Men visst är dom en rolig pryl att ha hängande! Den är inte så stor som de jag har sett i andra bloggar... Kanske typ 25 cm bara.
Jag tänker inte vara med i din tävling för jag vet att jag inte har det du vill ha bakom sängen.... Men jag hoppas att du får mång svar... Kul idé!
Hur gick det i E-tuna då?
Kramis...

Jenny Oak Fae sa...

TACK för din gulliga kommentar!

Ja, det där bildprogrammet är verkligen BRA!

: )

KRAM, Jenny

<3

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Hej, vad kul att du hittat till mig och vad roligt att du tyckte om bloggen! Tack!
Självklart vill jag vara med och tävla om den fina boken. Jag tro det kan bli fint utan något där bakom sängen! Sänggavlen är ett smycke i sig. Alternativt liggande råspont.
Känner igen det där med att vara pinig morsa, min son fyller 19 i december, han har väl bättrat sig lite. Men det är klart att de uppskattar sina mammor i alla fall.
Jättemysig blogg du har, en ritig pysselgumma är du!
kram
nina

LillaFlisan sa...

Ja, jag vet inte om jag har så många bra förslag men min sänggavel är väldigt bra för den fungerar även som hylla!
Här kommer en länk till mina sovrumsbilder från min blogg:

http://lillaflisans.blogspot.com/search/label/sovrum

Kram Flisan

Vitt och blandat sa...

Och jag som inspirerats av dig och din supercoola sänggavel och funderat på att fixa en sån när en dubbelsäng är inköpt!!! Jag har tyvärr inte färdigställt hur jag ska ha det än - så jag har inget att visa... Men kolla gärna runt i mitt sovrum - även om det är rätt oinspirerande... men ibland kan man ju få ideér ändå! Kramar/Anneli

Frida sa...

Det missade ju jag bra att du påmindemig. Ja sänggavel jag har ingen själv med ett enkelt sett är ju att fästa upp tyg påen playwoodskiva då man ju variera tyg efter årstid och humör. Det skulle jag nog gjort om jag hade haft en.
Kram Frida