onsdag 19 november 2008

UTMANING

Jag har fått en utmaning av två härligare bloggare. Hannis Hem. Nytt och Gammalt och mycket Vitt samt från Ängeln i Vitt. Då ska jag alltså berätta 7 saker om mig själv. Det kan vara om vad som helst.

Den som får utmaningen ska länka till den de utmanats av och sätta in dessa regler på sin blogg. Låt dom få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


Here we go then!

1. Mina vänner säger att jag är en snäll tjej som ställer upp...Jag får väl tro på dem. De säger också att jag är tokrolig...Jag får väl tro på dem där också. Sen hör det till saken att jag bara har några få riktiga vänner, exklusive man, barn & övrig familj, de andra är polare eller något ditåt.

2. Jag uppskattar livet. Ibland när jag har PMS kan det hända att jag blir extra känslig och då varnar jag de andra i familjen...så de vet. Då får de kanske behandla mig lite som en prinsessa. Annars har jag väl alltid varit en positiv glad en.

3. Jag var så naiv och efter när jag var ung. Jag var helt galen och gjorde en massa konstiga saker. Jag var så mån om mitt utseende och så osäker på mig själv att jag inte ens kunde kasta sopor utan att vara sminkad. Man kunde ju träffa en snygg kille i trappuppgången. Jag var som en Tudor-kanin. Hade detta varit jag idag så hade jag helt säkert blivit diagnosticerad med en bokstavssjukdom. Jag var så nyfiken och så hyper att jag till och med fortsatte i sömnen. Min mamma sa att jag försökte klättra på väggarna och jag kunde nästan inte sitta och titta på TV utan jag låg uppochner eller med stjärten mot väggen och benen på väggen eller också stod jag på huvudet och såg på TV. Jag var alltid glad och fnittrig och sprätte runt liksom.
Jag var tunn som en sticka och hade det inte varit för min stora näsa hade nog ingen sett vad som var bak eller fram på mig, för tuttar hade jag inte heller några. De kom väldigt sent, och idag har jag stora som grekiska lantbröd.
Jag hade kunnat försörja hela vår håla med min överskottsenergi. Idag använder jag nog energin på ett mer kreativt sätt tror jag.

4. Jag älskar min familj så mycket så att det ibland värker i mig. Min familj inkluderar även min mamma, systrar och deras familjer i Norge.

5. Har svårt för främlingsfientlighet och de som dömer andra pga sexuell läggning eller annat som inte passar in i deras så kallade A4-mall. Vem har bestämt vad "Normalt" är???
Jag kan i all världen inte förstå hur någon kan tro att de är bättre än andra bara för att de har "rätt" hudfärg och/eller språk.
Jag tycker synd om "de rädda människorna" och anser att de förlorar så mycket i livet, som helhet.
Jag är så otroligt glad att vi har mångfald. Om man öppnar sitt hjärta, möter sin rädsla, lär sig tolerans så blir man mycket friare inombords...och gladare, och en massa kunskap om andra människor får man på köpet.
Om man avser att människor är trevliga...är det förvånansvärt många som är det.
Okunskap föder rädsla, Rädsla föder ilska, Ilska föder hat, Hat föder krig och krig dödar kärlek.
Och det är inget flumsnack...utan fakta. Dessutom är det så omodernt och förlegat att ens orka slösa sin energi på petitesser. Hallå! det är 2008.

6. Jag kan inte sitta still. Jag måste hålla på med något väldigt ofta. Min kompis säger att jag är - En Trixfixnisse som är överallt på samma gång och nästan jämt. När hon och jag umgås brukar vi skratta så vi faller ihop på golvet och ibland har det hänt att vi kissar på oss av skratt. Vi har samma humor. Till henne ringer jag när jag känner att jag har skratt i mig...eller gråt.

7. Är så otroligt glad att jag börjat blogga. Tänk vad många mysiga människor man fått kontakt med. Och om man känner sig oinspirerad är det bara att kika in hos någon av er och så...VIPS! så flödar inspirationen och man blir kreativ igen och man får sin själsliga orgasm. TACK TACK ALLA BLOGGVÄNNER! JAG ÄÄÄÄÄLSKAR EEEER!

Ja, det var lite om mig.


Jag väljer att avstå från att skicka denna utmaning till andra eftersom många redan fått den men skulle Du vilja anta den, bara hojta till.

12 kommentarer:

Jenny Oak Fae sa...

Roligt att få veta mer om dig!

: )

KRAM, Jenny

<3

Leamarlené sa...

Å vad kul det var att läsa lite om dig.
Jag tror dig...du är vad jag kan se på din blogg, och i alla inlägg du gör hos mig..en jätte trevlig tjej.
En kopp kaffe kanske någon gång i framtiden.

Kram, Marlene

Hannis sa...

Oj,vad jag kände igen mig!
Skrattar gott..
Vem gjorde inte galna saker när man var yngre?
Kul att läsa mer om dg.
Jag tycker i alla fall att du är helt suverän!!

Kram Hannis

LillaFlisan sa...

Så kul att läsa om dig och så KLOK du är!!!!

Kram

Flisan

Jenny Oak Fae sa...

Åååh...tack, det var en riktigt fin komplimang!

: )

Kram, Jenny

<3

Jenny Oak Fae sa...

TACK...det var gulligt av dig!

: )

KRAMAR, Jenny

<3 <3 <3

Viveka i Bläckhornet sa...

Så kul att läsa om dig. Du verkar vara en mysig tjej.Gillar di blogg. Fick själv den här utmaningen tidigare.

Kram Viveka.

Hannis sa...

Helloj!
Använde en mall av papp.
Jag har inte sågat ut den i trä även om jag tror att det skulle bli absolut det bästa=))
Innan jag började limma på dokument så målade jag med vattenbaserad färg för att få bättre yta.

Började måla korgstol i går...
Shit vilket pillergöra!
Jag som hellre ville ligga på soffan och lata mig=))

Kram Hannis

LillaFlisan sa...

Jag har nåt till dig!!

Kram

Mizty sa...

Alltid kul att läsa om lite personliga saker och försöka se personen framför sig.

Skriver jag som blev utan grekiska lantbröd (härlig liknelse)

Kram Mizty

Lallis - liv och leverne sa...

Vad kul läsning:)
Kram Lallis

Jgabriellah sa...

Jo jag visste att han skulle ta hål men jag hoppades NOT! Men han passar i det som allt annat. Nu vill han ha diamanter... He hee.
Jag trivs på jobbet men jag kan inte påstå att det är nåt jag vill fortsätta med resten av livet...
Men i brist på annat!
Hälsa...... =)