tisdag 14 december 2010

Saker i mitt hem som värmer extra i mitt hjärta

Vill börja med att skriva att det var såååååååååååååååååååååå länge sen jag uppdaterade min blogg nu. Har haft så lite tid över och prioriterat andra saker. Hualigen, hoppas det inte blir allt för ofta det blir så långt emellan. men sluta blogga kommer jag definitivt inte att göra.
Tänker så mycket på er ni trofasta inredningsbloggare...mina kära vänner. Har ej heller varit inne hos er mycket. Vet inte vad som hänt med tiden men det känns som om den går fortare än för bara ett par månader sen. Men så är livet ibland. Då så...Då kör vi!


Periodvis köper jag ganska mycket på loppisar hit å dit och ibland mindre. Men ibland får man tag på saker som värmer hjärtat lite extra mycket och som man aldrig tröttnar på, känns det som. Jag tänker visa er några möbler som jag älskar lite extra mycket, som jag kan stå och bara titta på, och beundra. Det här skrivbordet köpte jag av min bästis Barbro. Jag kommer ihåg när hon hade köpt det, och jag blev grön av avund. Kanske är det de svängda benen...eller den robusta, men ändå nätta stilen. Jag målade rutor på det. Jag älskar den, även om den kräver stor plats.Detta gamla skafferi åkte jag till Nora för att köpa. Endast en hundralapp kostade det. Älskar det!!!
Och dessa vackra spetsar FICK jag av en tjej jag mötte på tippen. Hon skulle slänga ett stort syskrin med en massa spetsar...ÄR DU INTE KLOOOOOOK??? Jag tog vara på dem, tvättade de varsamt och...here they are.
Fick tag på denna vackra järnsäng på Blocket. Tog bort den ena delen och använde denna som fåtölj. Say no more, bilden säger allt.Träsoffan hittade vi på annons och min älskade man köpte den till mig i födelsedagspresent. Vi tryckte in den i en lånad Volvo kombi och det var så trångt i bilen att våra näsor nästan snuddade vid framrutan. Gaveln låg mot min nacke, hahahahahaha...... Sen målades den vit. Så Underbart vacker är den. Idag har vi den som sänggavel.
 Byrån, också köpt på annons finns inget att direkt att säga om. Jag bara älskar den
Och sen vi flyttade i maj står den här.


Ja, hoppas nu att ni alla har det bra mina älskade bloggvänner...ingen nämd, ingen glömd. Ikväll ska jag sitta framför datorn och syna era bloggar och få lite mer inspiration. Kram på er alla och God Jul.


Inka

4 kommentarer:

Bettan sa...

Ja.. det var på tiden att du skriver lite om vad du har för dej.... Du har hunnit med en del... alltid lika fint!! Kram sytanten

heavenandearth sa...

Haha!
Kommer ihåg inläggen du skrev till de "fynd" du visar idag! Det blev en liten minnenas kavalkad!

Kul att "se" dig!
Förstår att tiden bara rinner iväg ibland... och nu står vi inför julen o tiden rinner ännu fortare...! ;-)

Sköt om dig!!
Kram! Iréne

Med en doft av lavendel sa...

Vad kul att du dyker upp igen, har saknat dina inlägg, vilka fina möbler du visar, visst är det kul att fynda på loppis o sen måla om sakerna. det är min stora hobby.
önskar dej en god jul
kram annika

Hanna sa...

Så mycket fint du visar.
Ha en fin adventshelg!
Kram
Hanna